Η πόλη

14Μάιος

Η Ξάνθη είναι μία σύγχρονη και παράλληλα παραδοσιακή πόλη, που μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη, και να αποτελέσει μια ευκαιρία για να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

Ένας περίπατος στην Παλιά Πόλη με τα πανέμορφα αρχοντικά, τα μουσεία, τις εκκλησιές και τα μοναστήρια θα αποτελέσει για όλους τους επισκέπτες μία αξέχαστη ανάμνηση. Μην παραλείψετε μία επίσκεψη στις ανακαινισμένες καπναποθήκες, στα πνευματικά και πολιτιστικά κέντρα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ η γνωριμία με το Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης θα σας φέρει κοντά στην παράδοση.

Ταβερνάκια με ντόπιες σπεσιαλιτέ, ουζερί και κουτούκια, ζαχαροπλαστεία με τα φημισμένα γλυκά της Ξάνθης, αλλά και μπαράκια και στέκια με μοντέρνους ρυθμούς στην «παραλία», ικανοποιούν κάθε επιθυμία.

Η Ξάνθη είναι ένας χαρισματικός τόπος που σας περιμένει για να ζήσετε δυνατές συγκινήσεις. Μια μοναδική πρόσκληση – πρόκληση στην ομορφιά, τη δράση και τη χαλάρωση, στον σύγχρονο τρόπο ζωής, αλλά και στην παράδοση, στη γαλήνη αλλά και στη διασκέδαση.

Write a Comment

Εξυπηρέτηση 24/7

Reception

Τηλ: +30 25410 77061-3
Email: info@hotelxanthippion.gr

Τοποθεσία

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 212
67100 – Ξάνθη

Follow

Social

Sign up for

Newsletter

© 2021 Hotel Xanthippion  - Created By Techplace. All rights reserved.

Scroll to top