Σχετικά με εμάς

Αρχική/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ιδρύθηκε το 1981
Ζήσε σε κάθε γωνιά της Ξάνθης

Στην πόλη της Ξάνθης και σε απόσταση 5 λεπτών από την κεντρική πλατεία βρίσκεται ο προορισμός σας, το Hotel Xanthippion. Το 6όροφο ξενοδοχείο μας χτίστηκε το 1981 και από τότε ανακαινίστηκε αρκετές φορές ώστε να προσφέρει εμπειρίες άνετης διαμονής σε εσάς, τους επισκέπτες της Ξάνθης. Διαθέτει 53 άνετα δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα και πρόσφατα ανακαινισμένα, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόριο, cafe-bar, και ιδιόκτητο παρκινγκ. Οι ανέσεις αυτές μαζί με τα χαμόγελα των ανθρώπων μας θα κάνουν την διαμονή σας στο Hotel Xanthippion μια ευχάριστη εμπειρία..

40
Χρόνια
Εμπειρίας
53
Άνετα
Δωμάτια
10
Φιλικό
Προσωπικό
About Xanthi / Place

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Hotel Xanthippion. Το ρολόι της Ξάνθης στην κεντρική πλατεία, η Παλιά Πόλη με τα γραφικά σοκάκια της, το Σπίτι του Χατζηδάκι, το Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης είναι κάποια από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο κάθε επισκέπτης και είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια

Ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος για πολλές χρήσεις
Συνέδρια
Εκδηλώσεις
Ξενάγηση
Café
 
Φιλοξενία

Σας φροντίζουμε όπως την οικογένειά μας

Στο Hotel Xanthippion η φιλοξενία σας είναι «οικογενειακή υπόθεση». Οι άνθρωποί μας θα φροντίσουν από την κράτηση έως και την αναχώρησή σας να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία άνεσης και φιλικής εξυπηρέτησης, παρέχοντάς σας παράλληλα και όλες τις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας.

Επαγγελματισμός

Η Υγεία και η Ασφάλειά σας μετράει

Το Hotel Xanthippion συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και σε συνθήκες Covid-19 για εσάς που αναζητάτε ασφαλή διαμονή στη Ξάνθη. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας, εφαρμόζοντας παράλληλα ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής «Safety First» για όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου.

Μένουμε ασφαλείς και σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, όταν αισθάνεστε έτοιμοι!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εξυπηρέτηση 24/7

Reception

Τηλ: +30 25410 77061-3
Email: info@hotelxanthippion.gr

Τοποθεσία

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 212
67100 – Ξάνθη

Follow

Social

Sign up for

Newsletter

© 2021 Hotel Xanthippion  - Created By Techplace. All rights reserved.

Scroll to top